Finfint!

Nu har jag fått det lite mer hemtrevligt här på rummet!


Guh så fint vi har det. Tavlorna är inte sneda, det ser bara lite skevt ut när jag gör panoramabilder med min telefon. Tror jag. 

Jag tänkte att jag kanske var lite väl kritisk mot konstnären i mitt förra inlägg, så jag gick tillbaks för att ta mig en andra kik. 



Han har alltså rivit ur alla sina målningar. Inte ens klippt. Och den storleken på målingar ska ha $8000 för (han hade tre olika storlekar, och en massa nästintill likadana verk inom dessa storlekar. Alla kostade lika mycket inom storlekskategorin). Förutom att det det som sagt ser väldigt amatörmässigt ut att dra av sina målningar, så är jag väldigt tveksam till att man ska låta storleken på sina verk bestämma priset på dessa. Det borde ju rimligen vara kvaliteten man betalar för, inte arean den täcker på väggen? 

Men, som sagt, jag är ju ingen konstkännare, så vad vet jag.

Min viktnedgång går sakta med säkert åt rätt håll, det kommer bli en fröjd att återigen komma ner under 90 pannor, något som bör ske inom två veckor. Allt går att följa i min Excel-fil "Fet till fit".


Jag tittar på en dokumentär om Tesla, han var fan bäst. Han kunde distribuera trådlös energi över en mil bort, så att han kunde sätta ner lampor i marken, och de började lysa. DET är ett partytrick om något det. 

En annan dokumentär som man kan titta på är "Teens hooked on porn", men den är inte riktigt lika bra. Väldigt få partytrick med i den som deltagarna på festen man råkar närvara på inte skulle bli upprörda om de fick se. Men what the hack, är det fest så är det fest! Go big or go home!

Överväger en ny frisyr, och en ny tatuering. Återstår att se vad som sker först. Jag tänker mig något sånt här: 

Det är väl lite där jag brukar landa i och för sig, men det är en väldigt smidig frisyr då man kan stiga upp på morgonen och inte behöva göra något men ändå inte se allt för tokig ut. Som det är just nu så brukar det bli bakad sidbena. Men det vore ganska kul att bara låta det växa också, och se vart det för mig. Och visst är det spännande att jag gjort så mycket svart, vad kan finnas där bakom va? Ingen vet!!!

Om ingen är lite haxxig och kan med exif data då möjligen. 

Som tatuering spånar jag lite på en fågel. Vi får känna på det lite. 

Nu får jag tacka för mig, och jag vill önska en fortsatt trevlig dag till Eder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0