Columbus och helvetet

Ja se godag! 

Här händer inget alls, så det skriver jag inte om. Jag visar lite bilder istället. 

Här är lite bilder från en utflykt som vi gjorde i fredags för att se två lag spela nationellt slutspel. Det var kallt och dåligt spel. Inte kul. Dessutom fick jag se denna skylt, något som gjorde mitt humör än sämre, för här har ju jag gått runt och trott att allt var påhitt. Nu kommer jag behöva gå runt och oroa mig över det också.



Näst på tur kommer ett finfint foto utav Columbus innerstad där vi åkte genom för att komma till fotbollsplanen. Anton hade sin GPS inställd på att bara hitta gångvägar, så vi åkte knappt på en motorväg på hela ditvägen. Det var lite kul eftersom vi som sagt fick åka i innerstaden, men också lite tråkigt eftersom vi såg alla andra gator förutom den som jag tagit bild på. I hela staden. Det tog ett tag.



Till slut tog vi oss ut ur Columbus, efter många om och män (som jag var övertygad om skulle car-jacka oss, eller åtminstone göra ett litet drive-by eller två, som tur var så hade jag lite rapmusik att sätta på så att vi klarade oss). 

På ett köpcentrum vi stannade vid var det redan jul, och inte undrar på att de trodde det, för satan så kallt det var. Men nu har jag sett tomten, och kan lägga det bakom mig för i år. Skönt att få det avklarat så tidigt som i mitten på november. 



Nu när det börjar bli kallt så är det ju lätt att bli sjuk. Som tur är får i oss våra vitaminer genom dessa (vad jag antar är) grönsaksringar redan till frukosten, så jag tror att jag kommer klara mig bra.



Det var väl allt för nu, tack och adjö.

Youtubes bästa video

Tidigare så var videon härunder den bästa på hela Youtube, som de flesta vet. Den är så perfekt på alla sätt:


Men nu har den så fått konkurrens! Och det råkar vara jag själv som visar hur en en viking från Sverige tacklas.

Day to day life

Här har vi en väldigt trevlig unge herre vid namn Alexander Ruckman. Med honom har vi Anton Nicklason. Ingen utav dem väldigt vassa, men oj så kul de har det när vi äter! 



Här har fotbollen abrupt tagit slut efter att vi förlorat i kvartsfinalen mot Mount Union med 0-1. Tråkigt, men ändå lite skönt. Nu blir det istället till att lyfta skrot, sortera det och sen slänga iväg det på soptippen. Vi får nog också träna i gymmet. 

Här var det just Halloween, jag klädde ut mig till en tättäkta sjöbjörn (kostade mig $8). Det var en onepeice som man steg in i från ryggen. Grymt smidigt, funderar på att sy ihop alla mina kläder på detta sätt för att spara både tid och huvudbry med att välja kläder. Winwinwin I say. 


I maten så hade man huggit av armen på någon stackare. Fackföreningarna här är förjävla veka.



Annars händer det väl inte så mycket här, hösten har kommit till Ohio och naturen visar sitt otroligt breda spektra av underbara färger (hähä, otroligt pretentiöst, så skulle jag aldrig skriva). Men det är änna ok att sitta och titta på när man äter frulle



RSS 2.0