Natta

Klockan är i detta nu 02.49 och jag är väldigt, väldigt vaken. Om det beror på att det är en 28 grader i rummet eller för att vår träning börjar om knappa fyra timmar vet jag inte riktigt. Det kan nog ha något att göra med min siesta tidigare i kväll. Rätt så segt är det i alla fall. Kan bli att dygna.
Men hur som. Jag gick på en tur i vårt lilla lägenhetshus för att se vad alla andra gjorde. Jag fick syn på ett gäng killar (antagligen amerikanska fotbollsspelare eftersom de såg ut som grottmänniskor) som spelade NFL. I ett rum så tror jag att det sågs på Family Guy och i ett annat tror jag bestämt att det idkades kärleksfullt umgänge. Därifrån skyndade jag mig, något sånt vill man ju inte bli involverad i.
En utav fördelarna med att vara vaken såhär sent är att man i princip sitter ensam på en 150 mbits-lina. Så här kan man se alla möjliga streamade program. Dessvärre så har de blockerat nedladdningar. Men det är nog lika bra, har hört att det blir 25 år till livstid på sånt här borta. Min lille Öckerövän Anton blev nästan stämd utav något produktionsbolag när han laddade ner lite här om året. Så jag ska nog hålla mig i skinnet när det gäller ju det. Men att de tror att de ska kunna blocka för mig att sätta upp ett trådlöst internet är absurt! Jag ska nog vinna den kampen i alla fall.
Om man ändå kanske skulle lägga sig en stund. Men det är allt lite varmt. Svettigt. Olidligt.
Imorgon så får jag skorna som jag beställt, och dessutom två halsband som jag slängde in. Allt detta för den runda summan 20 pund. Ingen frakt på det heller, så det är en rätt bra deal.
Dollarn rusar uppåt!!! 6.32 nu.
Nu, sängen. Eller snart i alla fall. Någon timme kan nog bli bra att få i sig inna vi ska ut och springa. Kvart i sju på morgonen. Trots att jag är först på varenda övning. Orättvist. Och allt detta med en tio kilos övervikt eller så. Bra lag. Elle?

Standard

Klockan är 20.05. 26 grader. Blåser lite lätt. Solen är på väg att gå ner. USA är rätt gott ändå emellanåt.
Igår tittade vi på Entourage och drog några bärts, bara två avsnitt kvar. Möcke spännande. Just nu tittar jag på The Boondock Saints, medan alla andra i korridoren spelar CoD, Black Ops. Jag fick lira en CoDmatch också, 0-8. Inget vidare. Bara på Fifa som jag kan konkurrera.
Träning 6.45 imorgon. Blir fett som vanligt. Sedan Human Biology vid 7.45. Sen är vi lediga resten utav dagen. Riktigt gott.
Jag går i valet och kvalet angående att resa hem över jullovet. Det är ändå en månad som man skulle kunna spendera i sköna Sverige. 5500 kr ligger resorna på just nu, så inte så stolligt dyrt heller. Men man kan nog göra roligare saker för de pengarna. Jag tror inte att det är så mycket som är öppet här under jul i alla fall.
Nu ska jag försöka förstå mig på instruktionerna till min psykologiläxa. Det har något med perspektiv att göra. Tror jag.

Såja

Nuuuu har jag såväl inhandlat lite kläder och annat. Jag och Max (min granne, men snart rumskamrat) började dagen med att gå och discogymma lite för att inte ta ut oss inför matchen som stundade under kvällen. På gymmet fanns en säkerligen 55årig gubbe som lyfte helt enormt mycket. Jag skulle tagit kort men vågade inte riktigt. Men han var läskigt lik generalen i Avatar.
Anton som skulle följt med och gymmat låg och sov istället, riktigt jävla obro gjort utav honom, men så är han en sälklubbande Kalles Kaviarlookalike från Öckerö också.
Men i alla fall, vi fick upp honom och åkte iväg med hans pärla till bil till ett köpcentrum strax utanför Cincinnati, det hade både H&M och Chipotle. Efter allt mode som man sett här så kändes HM som en superaffär. Där köpte jag ett par skor och sånt, sen köpte jag två kepor (en med Cincinneti Reds loga på, NY Yankees ogillar alla tydligen, så det gick inte för sig) och en farfarströja också. Och en longboard. Vad jag nu ska med den till. Men den var satan så snygg. Handmålad och allt vad han sa att den var. Vad säger ni Johan, Anders och Oscar, rätt ok?
Jag tror att jag ska tattuera mig på låre(n/t). Blir spännande.
Vi spelade endast 0-0 i Alumni-matchen. Riktigt, riktigt risigt. Laget är änna sådär. Bra startelva, men sen är det inte jättemycket att hurra över. Bra fysik, ok teknik och inget tänk, så skulle man kunna sammanfatta de allra flesta här borta.
Appropå Cincinnati Reds så har jag en teori om hur det kommer sig att den sporten (baseball) är så stor i USA. Dels för att de är de enda som utövar den (förutom Japan, Sydkorea och Cuba möjligen), men också för att tempot är så otroligt långsamt så att man hinner dra i sig en sex, sju nachotallrikar innan det är dags att dra hemmåt. Och tror du inte att min teori besannades när jag surfar in på Reds hemsida? I rest my case your honor. http://cincinnati.reds.mlb.com/cin/ticketing/ayce.jsp?affiliateId=J52191P-1M24D
Igår gick jag in i mitt studentrum och kom på min rumskamrat med att ha sex med sin flickvän. Det var lite halvspänt där ett tag. För säkerhetens skull så verkar han sova hemma idag (han bor bara en halvtimme bort), det är nog lika bra det!
Vi skulle åka till North Carolina och spela nästa helg, ser var halvljust ut på den fronten med alla monsuner och skit som härjar där borta. Wilmington ligger bara ett jättelångt stenkast från Xenia som brukar kallas för USAs tornadocentrum nummer ett. Men det stormar mest på våren tydligen, så blir nog inte så mycket action härikring.
Jag väntar på att dollarn ska gå ner än mer så att jag kan betala skolavgiften. Det är lite som ett chicken race, den ska vara betald innan den 15e nov., hur länge vågar man vänta. Och kommer det sjunka mer? Möcke, möcke spännande.
Jag har börjat skolan också, rätt så kul, förutom matten. Vår lärare där är före detta ingenjör för militären, så jag antar att den barnmatten som jag går på tråkar ut henne lite. Men bristen i engagemang tar hon igen med sin ilskna uppgivenhet för allas dumhet som tar klassen.
Over and out.

Matsalen

Här är så vår fina matsal. Jag tror att bilderna förklarar rätt bra själva vad som sker. En massa onyttig mat och dricka hela tiden. Men också väldigt mycket bra sallad. Det ska de ha credd för. Längst ner så är det två svenskar som jag träffar lite till och från. Imorgon så ska vi till ett köpcentrum, så återkommer med rapport efter det. Vi ska också spela en alumni-match mot gamla studenter. (Nu uppdaterar jag ju denna text efter det att vi både varit på köpcentrumet och spelat matchen, men man vill inte hålla på att fibbla för mycket med de olika inläggen. Då blir det kaoz.)

Jag är ute på landet känns det som

Är detta möjligen ekonomilärarens bil?
Jag är inte helt hundra den nedersta i mitten riktigt gifter sig med de andra.

Första dagen i skolan

Hej bloggen!
Idag var första dagen i skolan, så jag tänkte att jag skulle låta mig impulsshoppa lite, som den stordag det är. 
Så kul att bara få gå ut och shoppa av sig lite. Jag köpte en biologibok också, de kostade bara $110 stycket!!! Sjukt kap. Men som att det inte vore nog så fick jag också denna:
Nu kan jag somna gott inatt.
Skämt o sido som frukthandlaren sa. Det verkar helt ok, min ekonomilärare är en herre som heter Steven Zseghi.Det går ett ihärdigt rykte om att han brukar komma hög till lektionerna, och det är inte helt omöjligt. Riktig hippie.   När han berättade om sin sommar så sa han att han hade vandrat i Mohaveöknen (entourage någon?) och funnit sig själv. Han sa också att idag var det tidigaste som han hade gått upp på två månader (min klass, hans första, började vid elva).
Jag går runt och hoppas på att dollarn ska gå ner lite så att jag kan betala skolavgiften här nu snart. När den slår i 6.20 så hugger jag som en kobra!

Dagens outfit

På en höft en av fem på skolan rockar denna otrevliga kreation till poncholiknande skapelse på dagarna:
Varför man gör detta, om det har någon praktisk användning och framför allt, när skall jag själv införskaffa ett liknande plagg återstår att se.
Själv rockar jag en vit t-shirt, ett par jeansshorts och denna:
Detta är det nya. Det visar att man är framåt, en risktagare och vågar trampa snett. Hardcore.

Wilmington College

Här är min nya skola, Wilmington College.
Nu har jag så kommit hit, så det känns väl bra.
Här är Pyle Center, där äter man, spelar biljard och sånt.
Här är Marble, där bor lite studenter, mitt hur ser väl ungefär likadant ut med är fyra våningar högt (där jag bor längst upp såklart).
Här spelas det basket och volleyball. Väldigt mycket collegefilm. Det skall tydligen bli fullt när basketlaget spelar.
Och här är vårat omklädningsrum.
Och här är min plats.
Och här har vi den amerikanska fotbollsplanen. Tio matcher förra året, tio förluster. De ska vara rätt risiga tydligen. På löparbanan där springer vi en massa. Alla amerikaner har slappat hela sommaren, och ska ta igen det med en två veckors försäsong, vi snittar väl tre träningar om dagen.
Här är vår träningsplan, två fullstora elvamannaplaner som är i bra kondition. Dock så är gräset på savannivå, så det är lite svårspelat.
Här är våra tennisbanor som man går förbi på väg till fotbollsplanen. Tennislaget ska också vara rätt risigt.
Och här är matchplanen. Den är riktigt fin. Bernabéuklass i det närmaste.
Och efter träningen så brukar jag gå till sjukstugan.
Och kanske bada i våra isbad.
Eller bara få en ispåse på mina ömmande knän.

RSS 2.0